محمود احمدي: گامي تحميلي به عقب


مقدمه: توافق نامه ژنو كه در تاريخ 2 آذر 1392 بين كشورهاي 1+5 و رژيم آخوندي درباره پروژه اتمي رژيم به امضاء رسيد در روزهاي اخير مهمترين خبر تمام رسانه هاي جهان بود ترديدي نيست كه چه بلحاظ داخلي و چه بلحاظ بين المللي اين يك تحول جدي و مهم براي مردم ايران مقاومت و بخصوص براي رژيم ضد بشري آخوندي مي باشد. بهمين دليل مي بايد آنرا از زواياي گوناگون مورد توجه و بررسي قرارداد و قبل از هرچيز بايد ديد كه در جريان اين توافق آيا رژيم عقب نشيني كرده و يا امتياز بدست آورده است و اگر عقب نشيني كرده ناشي از چه عواملي بوده. همچنين با توجه به اينكه همه به درستي ميدانند كه اين فقط آغاز يك راه است مي بايد چشم اندازها و احتمالات گوناگون را در ادامه اين مسير مورد ارزيابي قرار داد.

         ولي براي پاسخ گفتن به سوالات فوق ابتداء بايد قدري به عقب برگرديم و تا آنجا كه به رژيم برمي گردد ماهيت پروژه اتمي رژيم را بطور فشرده مورد توجه قرار دهيم. در خلال همين بررسي بهتر روشن خواهد شد كه چشم انداز چه مي تواند باشد و چه تهديدهايي مجددا بر سر راه توافق نامه ژنو وجود دارد. 


1-چرا رژيم خميني بدنبال ساختن بمب اتمي است:
هرچند رژيم پيوسته تلاش كرده است به دروغ و فريب جهان را گمراه كند و ماهيت نظامي فعاليتهاي هسته اي اش را بپوشاند وهرچند كشورهاي غرب سالهاي متمادي به دليل سياست فاسد مماشات با رژيم آخوندي، تمامي تلاشهاي مقاومت ايران در اين زمينه را يا ناديده گرفته ويا نفي كرده اند ولي بالاخره امروز مدتهاست كه جاي هيچ بحثي براي جامعه بين المللي درباره پروژه هاي خطرناك بمب سازي رژيم باقي نمانده است و جزء خود رژيم هيچكس اين دروغ را تكرار نمي كند.  بمب سازي محور سياست بين المللي رژيم ضد بشري خميني يعني جنگ افروزي صدور تروريزم و بحران مي باشد كه براي بقاء سركوب در داخل شرط ضروري است. بنابراين از آنجا كه اين رژيم بر دو پايه جنگ افروزي درخارج و سركوب در داخل زنده است رژيم به خصوص بعداز جنگ ايران و عراق با تمام قوا پيوسته سعي كرده سياست ساختن بمب اتمي را پيش ببرد در عين حال براي در امان ماندن از عواقب بازتابهاي بين المللي آن با دروغ و فريب تلاش كرده كه اين سياست ضد صلح و ضد امنيت بين المللي را از انظار جهاني مخفي نگه دارد تمامي دعاوي رژيم تحت عنوان پيشرفت علمي و غرور ملي كه هيچ سنخيتي با ماهيت پس افتاده و قرون وسطايي رژيم ندارد فقط سرپوش همين فريب براي ادامه ساختن بمب اتمي بوده و هست.


2-درست به همين دليل ترديدي نيست كه امروز اگر اين رژيم حتي يك ميليمتر از پروژه بمب سازي عقب نشيني كند فقط و فقط ناشي از ضعف مفرط و تن دادن به تب به جاي مرگ است. البته تا آنجا كه به تحليلهاي مقاومت مردم ايران و واقعيت رژيم مربوط مي شود اين تب نيز تب كشنده اي است.


3-همين جا بايد به نبرد ملي و ميهني مقاومت از سال 1370 براي افشاء اين دروغ و بر ملا كردن طرحهاي رژيم براي ساختن بمب و جلوگيري از  بمب سازي رژيم درود فرستاد هرچند كه براي مدتهاي مديد پژواك افشاگريهاي مقاومت بسيار محدود وهاي وهوي مماشاتگران گوشها را براي شنيدن آن سنگين كرده بود. فراموش نكرده ايم كه آخوند خاتمي به كمك همين روحاني لبخند به لب چه كلاه گشادي بر سر جامعه جهاني گذاشت و پروژه هاي بمب سازي رژيم را مخفيانه كيلومترها به پيش برد ضمنا امروز افشاء شده است كه واقعيت «نرمش قهرمانانه» خامنه اي كه البته بهتر است به آن وا دادن ذليلانه و بزدلانه گفته شود قبل ازهر كس كار خود ولي فقيه بوده هارت و پورت وي قبل از آخرين دور مذاكرات نيز براي پوشاندن همين ضعف مفرط بود.


4-    نتيجه ميگيريم كه آخوندهاي حقه باز هرگز با اراده و خواست خود پروژه بمب سازي را كنار نگذاشته و نخواهند گذاشت و اگر هم زير ضرب شرايط داخلي و بين المللي پذيرفته باشند كه گامي به عقب بردارند در صورت ناهوشياري جامعه بين المللي دور خواهند زد و در پايان 6 ماه آنچه را كه در جيبهاي گشاد آخوندها ريخته شده از آن خود خواهند كرد و به جهان پوزخند خواهند زد.


5-حال به اين سؤال پاسخ بدهيم كه اين رژيم به چه دليل حاضر به آمدن به پاي ميز مذاكره و پذيرفتن همين حد از عقب نشيني و شرط ها و محدوديتها  شد؟:
يكم  واقعيت اين است كه رژيم با شرايط انفجاري در داخل ايران روبروست مردم از شدت فقر اقتصادي و بحرانهاي اجتماعي وسركوب در نقطه انفجار و آتشفشان قرار دارند منفوريت اجتماعي رژيم در اوج خود قرار دارد و خطر قيام مردم هر لحظه رژيم را تهديد مي كند قيام سال 1388 مردم را تا فرياد شعار مرگ بر اصل ولايت فقيه، مرگ بر ديكتاتور پيش برد و فرياد زدند كه بجاي بمب اتمي نان شب حق مسلم ماست در آستانه نمايش انتخابات اخير نيز ترس از قيام مردم خامنه اي را به آنجا برد كه انتخابات را يك مرحله اي بكند و تن به آمدن روحاني و رياست جمهوري او داد و در خط بقاء نظام در سياست انقباض عقب نشيني كرد.


دوم: تضادهاي دروني رژيم پس از شكست خامنه اي درنمايش انتخابات اخير به اوج تازه اي رسيد و بحرانهاي دروني در بالاترين سطح سرتا پاي رژيم را فرا گرفت كه محور اصلي آن در سياست خارجي رژيم و آغاز عقب نشاندن خامنه اي از سياست بي دنده وترمز در زمينه اتمي بود.


سوم: فشارهاي بين المللي كه در كانون آن تحريمهاي همه جانبه و فلج كننده قرار داشت با ضرب شدن در پايه هاي اقتصاد فروريخته رژيم، آخوندها را در معرض  فلج اقتصادي قرار داده بود تحريمها تا آنجا روي رژيم اثر گذاشته بود كه حسن روحاني مقابله با آنرا اولين هدف دولت خود قرار داد. بهمين دليل رژيم درمذاكرات اتمي بيش ازهر چيزتلاش داشت كه ولو اندكي از بار تحريم ها كاسته شود. و به اين دليل دادن امتياز درمذاكرات اتمي را پذيرفت.


چهارم: علاوه بر همه اينها رژيم در سياست صدور بحران و جنگ افروزي خود در منطقه به بن بست رسيده بود در سوريه كشتي رژيم به گل نشسته بود، در عراق مردم به پا خواسته در برابر دخالتهاي رژيم و دست نشاندگي مالكي به تحصن و اعتصاب طولاني مدت برخواسته بودند.


پنجم: ميان چنين ورطه كشنده اي از بحرانها فقط يك برون رفت براي رژيم متصور بود آنهم اين بود كه بتواند آلترناتيو و هماورد خود يعني مقاومت و شوراي ملي مقاومت را نابود كند و از پيش پاي خود بردارد اين است دليل تمام توطئه ها براي شكست دادن مقاومت شامل كشتار در اشرف، جابجايي و توطئه بلندگوها، موشك بارانها و ... پيش گرفتن سياست چكش و سندان، از يك طرف جابجايي تحميلي واجباري از اشرف به ليبرتي بدست مالكي و كوبلر و در عين حال انواع فشارها و محاصرها در ليبرتي. از حذف تي والها و ممانعت از به وجود آوردن حداقل تاسيسات حفاظتي تا ممانعت از خروج حتي بيماران از زندان ليبرتي و ........ هدف نهايي تمامي آنها كشتار مجاهدين و اشرفيان و يا مجبور كردن آنها به تسليم و متلاشي كردن مقاومت بود. البته در كنار اين توطئه ها بر عليه اشرف و ليبرتي يك توطئه سراسري ديگر بر ليه مقاومت و رهبري آن به اشكال گوناگون جريان داشت. ولي همچنان كه شاهد هستيم به يمن مقاومت درخشان اين نسل در نهايت تمامي اين توطئه ها با شكست روبرو شد و به اين ترتيب بن بست رژيم همه جانبه شد و به معني واقعي كلمه به بن بست مرگ منجر شد.

6-به اين دليل در واقع عامل تعيين كننده براي كشاندن رژيم به پاي مذاكراتي كه مي تواند آغاز خوردن زهر در پرونده اتمي باشد مقاومت مردم ايران البته در بستري از بحرانهاي داخلي و بين المللي رژيم بود. 


7- نبايد فراموش كرد كه ضمنا در شرايطي كه دنيا از پروژه اتمي رژيم غافل بود مجاهدين و شوراي ملي مقاومت دست به افشاء پروژه اتمي رژيم زدند و با اطلاعات دقيق و بدون ترديد نه تنها برنامه اتمي رژيم را افشاء كردند بلكه سياست بمب سازي و پروژه اتمي نظامي را در برابر انظار بين المللي قرار دادند گرچه مماشات گران و حاميان بين المللي رژيم براي مدتها كوشيدند تا برنامه نظامي رژيم در پروژه اتمي را ناديده بگيرند و حتي گاها بپوشانند ولي پايداري مقاومت و استمرار افشاگريهاي آن، رژيم را در آستانه بحران كنوني قرار داد تمامي مخفي كاريها و فريبكاريهاي رژيم را بر ملاء كرد و دنيا رژيم را در آستانه ساختن بمب اتمي يافت. به اين ترتيب ديگر دوران، سياست بازي با زمان و استراتژي وقت كشي و مذاكره براي مذاكره يعني اصلي ترين ترفند آخوندها بخصوص آخوند روحاني به پايان رسيد و جامعه بين المللي با جديت بيشتري رژيم را زير فشار براي عقب نشيني از پروژه بمب سازي قرار داد.


8- اگر به بيلان اين توافق نامه از ديدگاه امتيازاتيكه رژيم داده و آنچه دريافت كرده است بنگريم متوجه خواهيم شد كه رژيم توقف پروژه بمب سازي را پذيرفته هرچند از آن دست نكشيده است متقابلا به اشكال مختلف كمي از بار تحريم از دوش رژيم برداشته شده و بخصوص فعلا از تحريمهاي اضافي خلاص شده است. ملاحظه مي كنيد كه از آنجا كه مسئله مهم براي غرب پروژه نظامي رژيم و مسئله بمب اتمي است در اين زمينه رژيم يك گام اساسي به عقب نشست و در مينيمم توافق كرده است كه تاسيسات اتمي روند بمب سازي را متوقف كند و آنچه را كه طي ساليان از آن فرار مي كرد و براي اين فرار دست به مخفي كاري، فريب، دروغ زده بود در توافق نامه ژنو به آن امضاء داده است.

9-اين عقب نشيني محصول بلافصل ضعف و درماندگي رژيم است. رژيم در نقطه اي وارد مذاكره ژنو شد كه در چنبره بحرانهاي دروني، بيروني، اجتماعي سياسي منطقه اي و بين المللي گرفتار شده بود و به هر قيمت مي كوشيد تا ولو با دادن امتياز و عقب نشيني راهي براي دربردن خود بيابد اگر كشورهاي 1+5 با اشراف به اين وضعيت ضعف و بن بست رژيم در يك سياست قاطع و تمام عيار عليه پروژه بمب اتمي ايستاده بودند رژيم در موقعيتي بود كه بطوركامل تسليم ميشد و جام زهر را مي خورد و به تعطيل پروژه بمب اتمي تن ميداد.


    عراقچي رئيس هيات مذاكره كننده رژيم در ژنو در آخرين گزارشات خود نوشته بود كه مسئله اساسي براي كشورهاي غربي بمب اتمي است و آنها روي اين خواست ايستاده اند. ايستادگي نسبي 1+5 باعث شد كه رژيم يك گام به عقب بنشيند ولي مماشات آنها باعث شد كه از اين ضعف و درماندگي رژيم ماكزيمم استفاده نشود.


     بطور خلاصه بايد گفت خامنه اي حتي قبل از نمايش انتخابات اخير به اين سو، ضعف و درماندگي خود را گام به گام به نمايش گذاشته و از سياست انقباض مستمر و سياست بي دنده و ترمز در زمينه اتمي و سياست تك پايه شدن رژيم كه از 12 سال پيش به اين سو مستمرا ادامه داده بود شروع به عقب نشيني كرده است سياست «نرمش قهرمانانه» نمودي از اين وادادگي و ضعف است كه در توافق نامه ژنو به نمايش گذاشته شد.


10-اوجگيري تضادهاي دروني و جنگ گرگها بعداز توافق نامه ژنو. از آنجا كه باندهاي دروني رژيم به اين عقب نشيني در توافق نامه ژنو پي برده و آنرا ناشي از ضعف و بن بست خامنه اي مي بينند هنوز مركب توافق نامه خشك نشده با تشديد جنگ گرگها در درون رژيم مواجه هستيم شدت اين درگيري تا آنجاست كه برخي آنرا با توافق نامه تركمنچاي كه به معني باختن همه چيز است مقايسه كرده. و روحاني و ظريف را به خوراندن جام زهر به ولي فقيه متهم كرده اند و تعدادي از نمايندگان مجلس رژيم خواستار استيضاح آنها شدند و برخي رسانه هاي رژيم بطور مستمر درگير اين جنگ جناحي شده و مدعي اند كه ظريف وروحاني توافق نامه ژنو را در ايران بطور تحريف شده منتشر كرده و آنچه را در اين توافقنامه از دست داده اند را كمرنگ كردند. به اين جهت توافق نامه هاي متفاوتي در رسانه هاي رژيم منتشر شده و اين سوال مطرح شده كه چرا اين توافقنامه ها با هم متفاوت اند. در يك كلام بايد گفت كه تضادهاي دروني رژيم بر سر توافقنامه اي كه هنوز در آغاز راه است بشدت اوج گرفته است .


11-چشم اندازها: از يك سو عقب نشيني رژيم در بمب سازي بدون شك به مردم ما پيام ضعف شخص خامنه اي را خواهد داد كما اينكه اين ضعف منجر به اوجگيري بيش از پيش تضادهاي دروني و تشديد شكاف در بالاي رژيم خواهد شد. اين وضعيت رژيم فضاي نويني را در جامعه بوجود مي آورد كه به نفع مردم آزاديخواهان و گسترش جنبش اجتماعي خواهد شد.


از سوي ديگر از آنجا كه مسئله بمب اتمي به ماهيت رژيم و بود و نبود آن بر ميگردد بايد توجه داشت كه اگر غرب در مواضع خود نايستد و بر روي توافقنامه و گامهاي بعدي آن اسرار نورزد(يعني در شرايط ضعف و بن بست خامنه اي يك سياست قاطع در پيش نگيرد) رژيم آخوندي تلاش خواهد كرد بر مخفيكاري و سياست فريب و دروغ به زمينه اتمي باز گردد و تعهدات و توافقات را دور بزند از آنچه بدست آورده استفاده كند و آنچه به آن متعهد شده را مخفيانه نقض كند. بدين جهت بايد به غرب هشدار داد كه مبادا سياست مماشات باعث شود كه رژيم با دو دوزه بازي بطور مخفيانه وبا ترفندهاي فريبكارانه به سياست بمب سازي ادامه بدهد.


همچنين مي توان پيش بيني كرد كه مقاومت ايران با هوشياري نسبت به ماهيت رژيم و با آگاهي از ضعف و درماندگي آن در مرحله كنوني تلاش خواهد كرد در زمينه پروژه هاي اتمي رژيم برهوشياري خود بيفزايد و به افشاگريهاي خود ادامه دهد و با سياست فريبكاري دروغ ومخفي كاري رژيم مقابله كند. اين مسئله هوشياري همه ايرانيان آزاديخواه و ميهندوست را مي طلبد
.

 






نظرات:



متن امنیتی

گزارش تخلف
بعدی