سردرگمی و هراس نظام ولايت












وزارت خزانه داری آمريکا، شمار ديگری از شرکتها و افراد را به دليل نقش داشتن در برنامه اتمی ديکتاتوری آخوندی در فهرست سياه تحريمها قرار داد

وزارت خزانه داری آمريکا همچنين به ۱۹ فرد و شرکت خارجی به دليل نقض تحريم شرکت هواپيمايی ماهان وابسته به سپاه پاسداران اخطار داد
وزارت خزانه داری آمريکا در اطلاعيه ای که در همين رابطه صادر کرد اعلام کرد: ”ليست گذاری امروز شرکتها و افراد بخشی از يک تهاجم دولت آمريکاست تا تضيمن کند که چارچوب تحريمها هم چنان بسيار مستحکم خواهند بود.

همان طورکه تحريمها در آوردن رژيم ايران به پای ميز مذاکره بسيار مهم بودند. فشار تحريمها در آنجه ما در جستجوی آن هستيم بسيار اساسی هستند و اين يک راه حل فراگير و بلندمدت است تا همه نگرانيهای جامعه بين المللی را در مورد برنامه اتمی رژيم ايران برطرف کند“.

خبرگزاری فرانسه نوشت ديويد کوهن معاون وزير خزانه داری آمريکا در امور تروريسم گفت عمل امروز آمريکا بايستی يادآوری سختی باشد برای شرکتها، بانکها و واسطه های بازرگانی در هر جا که ما بی رحمانه به تحکيم تحريمهای خود ادامه می دهيم حتی اگر ما درصدد کشف امکان يک راه حل فراگير و بلندمدت با رژيم ايران در زمينه برنامه اتمی اين رژيم باشيم.
پس از اعلام تحريمهای جديد از سوی وزارت خزانه داری آمريکا مهره های درجه يک نظام به صحنه آمدند و سردرگمی خود و ترس و لرز نظامشان را به نمايش گذاشتند.

تيم فنی مذاکره کننده هسته يی رژيم پس از 4روز گفتگو، مذاکرات بين رژيم آخوندی و کشورهای 5+1 را ترک کرد و به تهران بازگشت در اين رابطه خبرگزاری فرانسه گزارش داد ساعتهايی بعد از از اين که وزارت خزانه داری آمريکا تعدادی از شرکتها و افرادی را که از برنامه اتمی رژيم ايران حمايت کرده بودند در ليست سياه قرارداد، مذاکره کنندگان رژيم ايران تصميم به قطع مذاکره گرفتند.

خبرگزاری اطلاعات آخوندها موسوم به مهر نيز بازگشت تيم مذاکره کننده رژيم در وين را به تحريمهای جديد آمريکا مرتبط دانست و نوشت: ”مذاکرات کارشناسی ايران و 1+5 ديشب پس از چهار روز مذاکره فشرده در پی اعمال تحريمهای جديد از سوی آمريکا عليه شرکتهای همکاری کننده با ايران متوقف شد و يک منبع مطلع اين تحريمهای جديد را خلاف مسير توافقات و دليل اصلی بازگشت تيم ايرانی از وين در ميانه مذاکرات خواند“

عباس عراقچی معاون وزارت خارجه رژيم و مذاکره کننده اصلی رژيم با کشورهای 1+5 در ژنو نيز سردرگمی نظام ولايت را به مقامات آمريکايی نسبت داد و تحريمهای آمريکا را بازی دوگانه ناميد که اصلاً به نفع مذاکرات نيست و خلاف روح توافقنامه ژنو است.

معاون وزير خارجه رژيم به تلويزيون شبکه يک رژيم گفت: ”روز گذشته و بعد از توافق ژنو به نوعی مواجه بوديم با يک نوع سردرگمی و بهرحال عدم تصميم گيری و سياستهای مشخص توسط دولت آمريکا به خصوص اين که از يکطرف در کنگره تلاش می کردند که جلوی تحريمهای جديد را بگيرند و از طرف ديگر با حرکتی که ديشب انجام دادند، خزانه داری آمريکا تعدادی شرکتهای جديد را به ليست تحريم اضافه کردند“.

سخنگوی وزارت خارجه رژيم نيز در يک اقدام غيرمعمول که روز جمعه صورت گرفت در واکنش به تحريمهای جديد آمريکا، آنها را «سؤال برانگيز»، «غير سازنده» و «خارج از تفاهم ژنو» خواند و گفت: ”در حالی که مقامات دولت آمريکا به ظاهر در حال توجيه بخشهای قانونگذاری ايالات متحده برای خودداری از تصويب تحريمهای جديد هستند، از سوی ديگر در اقدامی سؤال برانگيز وزارتهای خزانه داری و خارجه آمريکا در اقدامی غيرسازنده... مجدداً به اين اقدام تکراری و بی فايده مبادرت کرده اند».

بلافاصله پس از اعلام تحريمهای جديد آمريکا، گوشه هايی از ترس و لرز رژيم ولايت فقيه از پيامدهای جام زهر اتمی در نمايشهای جمعه در تهران و قم و ساير شهرستانها برملا شد.

امام جمعه گماشته خامنه ای در قم وحشت زده گفت: ”اخيراً سران کاخ سفيد می گويند می خواهيم پيچ و مهره دستگاه غنی سازی جمهوری اسلامی را هم جمع کنيم در حالی که هنوز مرکب توافق ژنو خشک نشده است“.

در جمعه بازار تهران نيز، آخوند موحدی کرمانی نسبت به عواقب خوردن جام زهر اتمی هشدار داد و اظهار داشت هر چه بيشتر امتياز بدهيم بيشتر می خواهند، حق غنی سازی را انکار می کنند و می گويند همه گزينه ها، حتی نظامی، روی ميز است.

وی درباره فلاکت و استيصال رژيم گفت: ”در حل مشکلات اقتصادی، بالاخره ما بايد چه کار بکنيم؟ آنها می گويند فقط 4ميليارد می دهند آن هم به اقساط. هرچه بيشتر امتياز بديد، عطش آمريکا بيشتر می شه. عطش آمريکا و پنج به علاوه يک بيشتر ميشه اونها سيری ناپذيرند. در هر مرحله که جواب مثبت می دهند، دادند، داديد، گرفته اند، توقع جديدی، بهانه جديدی، برای اونها پيش می آيد. هنوز مرکب توافق خشک نشده، که زير همه چيز می زنند و انکار، حق غنی سازی می کنند. با کمال پررويی می گويد همه چيز روی ميز است، هر پيشنهادی. مگر ميشه در فضای مذاکره اينجور سخن گفت“
پاسدار محمدرضا نقدی سرکرده بسيج ضدخلقی نيز ضعف و زبونی رژيم را به نمايش گذاشت و گفت: ”پرونده يی که امروز در ژنو در جريان است به سطری کمتر از آن رضايت نمی دهيم“.

وی در عين حال برای روحيه دادن به نيروهای وارفته بسيجی گفت: کوچکترين تعرضی را به حاکميت خود قبول نمی کنيم و دشمن بداند اين خط قرمز ماست.
پاسدار نقدی افزود: ”به آمريکا اعتماد نداريم. شعار مرگ آمريکا ادامه دارد و اين تنها با تغيير ماهيت آمريکا از ميان خواهد رفت“

اکثر ائمه جمعه ريز و درشت رژيم در شهرها نيز که برای خواندن خطبه در نمايش جمعه بازار از بيت ولايت خط می گيرند، نتوانستند وحشتشان را از تحريمهای جديد پنهان کنند و نگران بودند که در جريان مذاکرات هسته يی، ممکن است پيچ و مهره های تأسيسات هسته يی را هم از دست بدهند، اما باز هم طرف مقابل دست از سر نظام ولايت برندارند و بيش از آنچه که اکنون می خواهد، زياده خواهی کند.

اظهارات ترس آلود مهره های نظام، ضعف و ذلت رژيم را به وضوح به نمايش برملا می کند. دلهره و هراس مهره های رژيم در شرايطی است که به لحاظ اقتصادی کفگير رژيم به ته ديگ خورده و ورشستگی نظام در تمامی عرصه ها خصوصاً در عرصه اقتصادی، نظام ولايت را نيازمند اين مذاکرات کرده تا شايد از مذاکرات آبی برای نظام درگل فرو رفته گرم بشود و راه تنفسی در زمينه مشکلات و ورشکستگی اقتصادی پيدا کند. به همين دليل بود که رژيم به قول آن مهره نظام، در مذاکرات ژنو همه چيز را داد و چيز اندکی گرفت و آخوند روحانی نتيجه مذاکرا را به عنوان دست آورد نظام در بوق کرد و بلافاصه پس از مذاکرات ژنو پيام به اصطلاح دست آورد بين او ولی فقيهش تبادل شد.

اکنون که مهره های نظام می بينند به رغم اين که همه چيز را دادند ولی چيز دندانگيری نصيب نظام درگل فرو رفته شان نشده و حريف با اقدامات خود تلاش دارد که آخرين رمقهای رژيم را بگيرد و اقدامات سخت تری انجام می دهد، ياس و سرخوردگی به ذلت بارترين صورت در همه باندهای رژيم خود را نشان می دهد تا جايی که امام جمعه خامنه ای در تهران با استيصال و آه و ناله می گويد بالاخره ما چه کاربايد بکنيم!

سردرگمی وپريشان حالی نظام و عمله و اکره های دانه درشت آن در حالی است که هنوز ولی فقيه جرعه يی از جام زهر را نوشيده و در اين راستا يک يک گام را برداشته است، مطمئناً اگر نظام به طور پای توافق کامل با قدرتهای غربی برود و امتيازاتی را که آنها می خواهند بدهد، در آن صورت وضعيت زار و نزار رژيم و دلهره خر مهره های بيش از آنچه که الآن مشاهده می شود و چه کنم چه کنم نظام بيشتر از اين خواهد بود که امام جمعه خامنه ای در مورد تحريمهای جديد ناله سر می دهد و می گويد بالاخره ما بايد چه کار بکنيم! و به قول امام جمعه قم مجبور شوند پيچ و مهره دستگاه غنی سازی هم جمع کنند.

اين، بن بست نظام در مرحله زهرخوران است در زمانی که نظام ولايت فقيه در تمامی زمينه های اجتماعی و اقتصادی به بن بست و فلاکت رسيده است، تضادهای درونی جامعه نيز در غليان و جوشش است، هر روز اقشار مختلفی از مردم در تظاهرات و اعتراضاتشان نظام پا به گور ولايت را به چالش می طلبند.


اخبار ایران - همبستگي ملي








نظرات:



متن امنیتی

گزارش تخلف
بعدی